Invitatul podcastului de azi este Daniel Kozak, jurnalist, om de comunicare și, mai presus de orice, un susținător al egalității în drepturi și libertăți. Daniel crede în oameni, în drepturile lor și în puterea cuvântului. A lucrat cu minorități etnice, cu victime ale traficului și cu categorii sociale defavorizate, dar și cu președinți, directori și, cel mai greu, cu sine.

Daniel ne mărturiseşte că nu s-a simţit niciodată discriminat, dar asta nu înseamnă că nu i-a fost teamă de discriminare. Crede că autenticitatea este cheia comunicării şi, posibil, tocmai această caracteristică l-ar fi ferit de discriminare. Dar a cunoscut, la fel ca noi toţi, oameni care au avut de suferit din cauza discriminării. Şi ne vorbeşte cu multă căldură despre drepturile omului şi egalitate.

Episoadele 014a şi 014b cuprind declaraţii din emisiunea „Recurs la morală,” moderată de Luminița Velciu și difuzată de TVR în data de 3 iunie 2017 [link]. Pe lângă vocea lui Daniel Kozak, extrasele din emisiune cuprind şi declarații ale altor participanți: Luminița Velciu – moderator, Vlad Levente Viski – editorialist, Mihaela Biolan – sociolog, Visarion Alexa – preot paroh, Andrei Manea – economist și Gheorghe Iancu – profesor universitar. Podcastul mai cuprinde o declarație a Papei Francisc din iulie 2013 [link]. Sursa foto [arhiva personală DK: © eJobs #HAPPINESSisME].

 Editor coordonator: Paul Chioveanu. Gazdă: Codru Vrabie. Invitat: Daniel Kozak. Episod înregistrat în data de 28 mai 2018. 

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *