Category :

Echipa proiectului este gata de drum! Pregătim pentru tine workshop-uri alături de oameni cu experiență în domeniul electoral, podcasturi, articole și dezbateri. Tu alegi cum va fi experiența primului tău vot!

Ne-am propus ca primul tău vot să fie unul informat. Să fie reprezentativ pentru nevoile tale și ale comunității din care faci parte. Oare şi tu crezi că ţi-ar fi util să înțelegi mecanismele decizionale dintr-o democrație? Oare ştii de fel de cerințe politice poți avea de la reprezentanții tăi? Oare ai vrea să afli cum să triezi informația la care ești expus/ă? Telegraful Electoral îți va oferi oportunitatea de a bifa toate aceste năzuinţe.

Pe 4 mai, vom fi la Brașov, pentru a discuta cu liceenii despre decizia publică, rolul partidelor și al ideilor în societate, cum analizăm și cum înțelegem știrile politice din mass-media, etc. Atelierul de informare este menit să îi ajute pe tinerii viitori votanți să navigheze cu ușurință prin această experiență. Evenimentul va avea loc la Okianoteca (str. Mureșenilor, nr. 1, etaj 1), începând cu ora 2.00 pm. Durata întâlnirii este de circa 4 ore, cu pauză de gustare inclusă.

Pe 11 mai vom organiza un workshop similar la Galați. Detaliile privind programul și locația workshop-ului vor fi afișate curând.

Pentru informații, înscrieri și semnalizat intenția de participare, vă rugăm să ne scrieți la telegraful2000@curajinainte.org.

#inovarecivică, #curajînainte, #informează_te, #dedataastavotez

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *