Category :

Sorina Henea este studentă în anul IV la Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. La 26 mai 2019, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, fratele său mai mic va putea vota pentru prima dată într-un scrutin electoral. Am întrebat-o pe Sorina dacă ea a primit sfaturi electorale de la sora ei mai mare şi dacă-i va da sfaturi similare fratelui. Răspunsul ei sugerează că avem obligaţia morală de-a ne exercita dreptul de vot, pentru a ne asigura că trimitem cei mai competenţi oameni în funcţiile de reprezentare politică.

Gazdă: Codru Vrabie. Invitată: Sorina Henea. Episod înregistrat în data de 12 aprilie 2019. Muzica de fundal cuprinde fragmente din piesele „Je Vulesse” de Nu Guinea şi „The Schooner The Better” de Spazz Cardigan. Foto: Curaj Înainte/numele.

Telegraful.net este platforma de podcasturi a Asociaţiei Curaj Înainte. În cadrul proiectului „Produs de informare a alegătorului născut în 2000±2,” seria de podcasturi Telegraful Electoral a urmărit informarea tinerei generații cu privire la procesele electorale din perioada 2019-2020.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro). Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului Fondul pentru Inovare Civică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *