Category :

Ne-am întors!

Suntem tare bucuroși să vă anunțăm că Telegraful va găzdui noua serie de podcast-uri Rule of Law Rules, un concept diferit, prin conținutul propus, de podcast-urile existente în România. Rule of Law Rules este inițiat de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est, biroul regional de la București.

Rule of Law Rules vă propune o serie de conversații despre  „statul de drept”. Un subiect ce poate părea greoi, dar care va fi discutat în termeni lejeri, cu invitați speciali, experți în domeniile lor profesionale. Așteptați-vă să auziți cum va fi descompus, recompus și întors pe toate fețele; comparat, explicat și analizat de către invitații cu grijă aleși.

În primul episod, o discuție cu Ioana Stupariu despre drepturile și constrângerile care guvernează viața privată în statul de drept.

Ps. 1. așteptăm părerile voastre aici (pe site-ul Telegraful) sau aici (pe pagina KAS RLPSEE podcast)

Ps.2. varianta în limba română a podcastului Rule of Law Rules este găzduită de Codru Vrabie (la microfon) și editată de Paul Chioveanu (la montaj), folosind următoarele melodii de fundal:

  • rinkef intro și rinkef outro, produse de KAS/RLPSEE în centrala din Berlin, respectiv
  • Miles Beyond (de Quincas Moreira) și Ticker (de Silent Partner), disponibile în YouTube Audio Library sub o licență standard YTAL/Atribuirea nu este obligatorie.

Sursa ilustrației: prelucrare după o fotografie de Sage Solar, reutilizată de la Time to grow up!, 2019 (publicație din arhiva Fundației Konrad Adenauer).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *